bert_haakLieve familie ik ben door achternicht Cleo aangewezen om een stukje te schrijven. Ik ben Bert Haak de middelste zoon van Jan en de oudste van Annie. Ik ben 74 jaar en heb een lieve vriendin Anneke. Ik heb 1 zoon Martin die is getrouwd met Jaqculine en heeft uit zijn eerste huwelijk een dochter Tamara en een zoon Marvin. Dus 2 kleinkinderen: Tamara is getrouwd met Martin Paauwe en heeft 1 dochter Jaylee zij word 24 april 5 jaar.  Zo dat was mijn familie gebeuren. Verder heb ik een aantal hobby´s: voetbal kijken klaverjassen, lezen, puzzelen, biljarten en op vakantie gaan. Ik ben ere lid van Dfc Delfia waar de reünie gehouden word. Ik loop daar al ruim 55 jaar rond en heb bijna alle functie´s binnen de club bekleed en doe er nog steeds enkele dingen. Verder kijk en lees ik graag detectives. Ook fiets ik ook nog elke dag zo’n 30 k.m. om een beetje gezond te blijven. Zo dat was het. Ik zou het leuk vinden als Marja Vrijenhoek- Stolk het volgende stukje schrijft.

Groet Bert