Onze familie is inmiddels aardig groot, we zitten inmiddels al in de 5de generatie (terugkijkend vanaf opa Haak). Dit zorgt er uiteraard ook voor dat familieleden elkaar eigenlijk helemaal niet kennen. Nu kwam Bram Haak met het leuke idee om elkaar iets beter te leren kennen via de website. Hoe willen we dit doen? Door een kleine voorstelronde. Hij zorgt zelf voor het eerste voorstelrondje en geeft daarna de pen door aan een volgend lid. Op deze manier kunnen we iets meer van elkaar te weten komen.


Beste Familie,

Ik wilde mezelf even kort voorstellen aangezien ik uit een jongere generatie van de familie kom en daardoor een hoop van jullie niet ken. Mijn naam is Bram Haak en ik ben 20 jaar. Ik ben een kleinzoon van Jan en Toos Haak, en de jongste zoon van Conny en Robert Haak. Ik heb het grootste deel van mijn leven in het buitenland gewoond: 6 jaar in Engeland, 3 jaar in Polen, een jaar in Duitsland en ik heb nog een half jaartje in Oostenrijk in een hotel gewerkt. Sinds september woon ik in Maastricht waar ik studeer aan de hogere hotelschool. Ik werk al vanaf mijn 16de in de horeca en heb in Maastricht mijn plekje goed gevonden. Verder speel ik graag een potje basketbal en drink ik graag een biertje.

Ik wil graag de pen doorgeven aan mijn lieve nichtje Linda van der Burgh.

Groeten,

Bram Haak

collage_bram_haak