cleo
Hallo allemaal,

Ik heb de pen doorgekregen van mijn achternicht Kim Haak dus nu is het mijn beurt om mij in het kort aan jullie voor te stellen!!
Nou, ik ben dus Cleo Sophie Haak, geboren te Delft op 29 augustus 1993 en op dit moment woonachtig te Ypenburg. Ik ben de jongste dochter van Gerard (54 jaar en de zoon van Jaap en Hannie Haak) en Brigitte Haak (50 jaar). Ons gezin bestaat verder uit mijn broer Sascha Boris Haak (25 jaar) en mijn zus Zoe Charlotte Haak (24 jaar). Wij zijn altijd een hecht gezin geweest en zijn dat nog steeds.
Na het overlijden van mijn geliefde opa Haakie in 2009 is het een traditie geworden dat oma Haak op de maandagen bij mijn ouders eet. Ook Kevin, ikzelf, Sascha en Kelly (zijn vriendin en overigens ook de zus van mijn vriend Kevin) en Zoë en Rodney (haar vriend) proberen daar zoveel mogelijk bij aan te sluiten.

Ik woon sinds verleden jaar samen met mijn grote liefde Kevin Walravens (29 jaar). Elke dinsdag en om de week een heel weekend kijken wij er naar uit dat Quinty (7 jaar en dochter van Kevin) bij ons is en vormen wij met zijn drieën een gezin. Tot ons gezin behoren verder onze twee schatten van honden, te weten Faya een Old Englisch bulldog van 11 jaar en Indy een American Bully van 5 maanden oud.

Ik ben al enige jaren werkzaam bij Ipse de Brugge aan de Paardenmarkt te Delft als afgestudeerd verpleegkundige waar ik werk met meervoudig gehandicapten. De verpleging heeft mij altijd getrokken en dit werk doe ik met grote passie en ik ga met plezier naar mijn werk.

Binnenkort hopen wij onze droom te realiseren en te tekenen voor ons eerste eigen koophuis en vertrekken wij richting “het Westland”. Als alles verloopt zoals wij het graag willen zullen wij dan vanaf volgend jaar in Naaldwijk wonen. In de gedachten van onze (schoon)ouders, rasechte Delftenaren en Hagenezen, is Naaldwijk op dit moment nog even het einde van de wereld maar daar zullen zij gauw genoeg aan gewend zijn.

Wij zien er naar uit om de nazaten van de familie Haak op 2 april weer eens allemaal bij elkaar te zien.

Ik geef bij deze de pen door aan ome Bert Haak (de broer van mijn opa).

Groetjes,
Cleo