Ja jullie lezen het goed, deze keer hebben we een heel gezin in ‘Even voorstellen’. Kim heeft een heel leuk voorstelrondje voor jullie geschreven.

voorstellen_Annelies_kim_michelBeste familie,

Aangezien ik de pen heb ontvangen van me geweldige nichtjes, Linda en Fleur zal ook ik mij even voorstellen. Ik ben een kleinkind van Jan en Toos en de dochter van Michel en Anne-lies.

Inmiddels gescheiden, maar nog altijd een hecht team als ouders zijnde. Michel Haak voetbalt vanuit zijn jeugd nog altijd bij de voetbalclub SEP. Nog altijd fanatiek bezig, vooral in de kleedkamer ( de 3de helft hihi). Elke dag sportief op t fietsje naar zijn werk, UTS Abbink in Leidschendam. En een echte levensgenieter!! Waarin zijn vriendin Marijke hem ondersteund!

voorstellen_michel_marijkeMarijke 8 jaar een relatie met mijn vader, elkaar ontmoet op de Haagse markt waar de oude charmeur zijn slag sloeg. Een levendig stel, die geen feestje aan zich voorbij laten gaan! Marijke werkzaam bij Hair point in de haag, die Michel trouw elke zondag komt aanmoedigen bij de voetbal.

voorstellen_francis_mark_kimFrancis , Marijke d’r dochter 23 jaar. Afgestudeerd te Mondriaan ROC recreatie & toerisme. Op dit moment studente bij de Willem de Kooning Academy/ Leisure Management. We eten elke donderdag trouw met zijn alle bij vaders/ moeders en hebben een gezellige avond.

Mijn broertje Mark Haak, 26 jaar. Werkt net als ik bij Plukkebol, op de sport BSO. Voetbalt ook bij SEP en is daarnaast erg fanatiek in de sportschool! Geeft zijn geld uit aan tatoeages en er is daardoor haast geen plekje op zijn lichaam te vinden waar geen tattoo staat, maar eerlijk is eerlijk! Het is een heel mooi kunstwerk geworden! voorstellen_kim_willemOok in z’n vrije tijd lust die een lekker biertje en maakt daarmee genoeg mee!

Ik, Kim Haak wordt dit jaar 30!!! 😩 begin van mijn midlife crisis.
Werk in de kinderopvang, op de dreumes groep en studeer bij de NCOI HBO leidinggevende kinderopvang. Sport graag, doe zowel body pump,  Insanity en Bootcamp. Ben nu alweer 3 jaar super gelukkig met Willem Bos en wonen bijna 2 jaar samen in tanthof. Willem werkt bij DSM en ook hij doet hier nog een studie naast, Vapro C. Is ook vaak te vinden in de sportschool, waar hij zich in het zweet werkt bij de Crossfit.

Na de carnaval hebben wij wel weer eens zin in een feestje!! Tot op de Haken familiereünie!!

Ik geef de pen door aan Cleo Haak