Beste familie,

dsc_0378-kleinMet dank aan Peter stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Hans Haak geboren op 31-08-1963 als 2de zoon van Henk en Rita Haak. In mijn jeugd stonden wij ook op het Hertenkamp, en heb ik gevoetbald bij Delfia.

Op mijn 16e jaar speelde ik als tamboer bij drumfanfare Prinsenstad en daar heb ik mijn vrouw Marjo Kranenkamp leren kennen, die daar als majorette meeliep. Wij zijn op 04-09-1987 getrouwd, en inmiddels dus bijna 29 jaar getrouwd. Wij hebben 2 prachtige kinderen Melanie en Maurice Haak.

Ik ben sinds mijn 15e jaar werkzaam in de auto branche, en Marjo heeft sinds 02-01-1999 haar eigen kapsalon aan huis.
Wij hebben samen ook aan wedstrijd dansen gedaan, zowel ballroom als latin dance. 003-kleinOok zijn wij actief binnen de carnaval in Delft. Wij zijn in seizoen 2011/2012 Prins en Prinses carnaval geweest bij Carnavals vereniging de Olijkers. Tijdens dat seizoen kwam naar voren, toen ik de microfoon ter hand kreeg, dat ik aardig het Nederlandse lied beheerst, en zo heb ik in dat jaar mijn eigen carnavalsnummer opgenomen. In de jaren hierna heb ik diverse nummers opgenomen (op amateur nivo) haha, waar ik best schik in beleef, er is maar 1 motto, Hans gevraagd, Feest geslaagd. Ik heb ook hele leuke reacties gehad op het laatste nummer wat ik met Melanie op de laatste reünie ten gehore heb gebracht “Een feest met Haak dat is Oké”

Zo nu weten jullie iets meer van ons gezin, en graag wil ik de pen doorgeven aan: JOLANDA HAAK