Vandaag doen we weer een nieuw voorstelronde en dit keer met twee zusjes: Linda en Fleur van der Burgh

Beste familie,

Ik wil mezelf even kort voorstellen:

Ik ben Linda van der Burgh en ik ben 17 jaar. Ik ben een kleindochter van Jan en Toos Haak, en de oudste dochter van Manuela en Wim. Sinds september ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding Pedagogisch medewerkster niveau 3. Verder speel ik korfbal bij CKV Excelsior.

Lindavdburgh

Ook ik wil mezelf graag direct even voorstellen:

Ik ben fleur van der Burgh en ik ben 14 jaar. En uiteraard ben ook ik een kleindochter van Jan en Toos Haak, en de jongste dochter van Manuela en Wim. Ik zit in Berkel en Rodenrijs op school. Verder speel ik korfbal bij CKV Excelsior.

fleurvdburgh

Wij geven de pen graag door aan onze nicht Kim Haak.

Groetjes Linda en Fleur