PeterBosman2
Lieve familie, met dank aan Marja is de beurt nu aan mij om me voor te stellen aan de familieleden die mij en mijn gezin nog niet kennen. Ik ben Peter Bosman, op 28 april 1955 geboren als zoon van Riet en Piet Bosman.  Een belangrijk deel van mijn jeugd heb ik doorgebracht in het Hertenkamp nabij de Brasserkade in Delft. Daar heb ik samen met ome Jaap en ome Jan en hun kids een geweldige tijd gehad waardoor ik tot op heden een bijzondere band met hen heb.

Ongeveer 38 jaar geleden leerde ik de vrouw van mijn dromen kennen, Ria Berkhout en sindsdien zijn wij onafscheidelijk. Uit ons huwelijk zijn twee mooie dochters voortgekomen, Linda en Yvonne.
Ria heeft sinds 28 jaar een eigen kinderdagverblijf genaamd Floddertje dat zij samen met Linda runt. Yvonne is zelfstandige en werkt als trainster van jonge wedstrijdpaarden.

In september van dit jaar hoop ik mijn 40 jarig jubileum bij de politie te mogen vieren, waar ik de afgelopen 30 jaar heb gewerkt als rechercheur. Ik mag zeggen dat ik in deze periode veel heb gezien en meegemaakt maar als ik het over mocht doen, deed ik het weer precies zo!

Vanaf mijn prille jeugd heb ik gehandbald bij EDH in Delft. Mede door blessureleed moest ik daar stoppen. Stil zitten is niets voor mij en dus moest het roer om. Ongeveer 16 jaar geleden ben ik lid geworden van Scuba Libre in Delft (duikvereniging) Daar hebben Riet, Linda en ik diverse duikbrevetten gehaald en ben ik uiteindelijk samen met Linda, duikinstructeur geworden.  Duiken is voor mijn gezin, een soort 2e natuur geworden. Wekelijks maken we de Zeeuwse wateren onveilig en inmiddels hebben we in veel zeeën en oceanen op de wereld gedoken. Ik raad jullie allemaal aan om ook eens een kijkje onder water te nemen ! De onderwaterwereld is in een woord GEWELDIG ! Als we niet duiken zijn we ook graag in het “droge” deel van moeder natuur om daar te genieten van alles wat groeit en bloeit. Onze uitvalsbasis in onze caravan die gedurende 6 maanden per jaar in Kerkwerve (Zeeland) staat.

Zo, lieve familie, nu weten jullie weer wat meer van deze tak van onze stamboom…hahaha
Laten we met elkaar proberen het kostbare stukje erfgoed dat FAMILIE HAAK heet voor alle generaties die na ons komen te bewaken en in ere te houden. Dat zijn wij aan onze ouders en kinderen verplicht toch ??? Enne…..om de twee jaar een schitterende reünie is toch ook super ???

Ik geef de pen graag door aan ons grote zangtalent HANS HAAK.