Stamboom familie Haak

Tien jaar geleden is een stamboom gemaakt, maar deze was keurig in boekvorm en uitgereikt aan de kinderen van de 1e generatie. Met deze gegevens is nu een digitale stamboom gemaakt. Download de stamboom door hieronder op de Downloadknop te klikken.

Er word nu een Microsoft Excel file geopend (dit werkt alleen op een Windows Desktop computer of een Windows laptop, mocht je een iMac of MacBook gebruiken zal hier zelfstandig eerst Office op gezet worden).

Uitleg

Wanneer je met de cursor over een naam gaat, zie je de daarbij behorende
gegevens. Ook is er met kleuren gewerkt. Alles wat blauw staat, voert de naam Haak nog of heeft deze als meisjesnaam. Zodra de naam Haak verandert ( bij de dames) wordt het donkeroranje. Als er sprake is van een scheiding, maar zijn uit deze relatie wel kinderen, dan wordt de vroegere partner in het lichtgroen benoemd. Wanneer een familielid is overleden, wordt de naam grijs.

Meer informatie gezocht!

Jullie zullen begrijpen dat wij absoluut informatie tekort komen om alles correct te benoemen. Daar hebben we jullie voor nodig. Controleer via de site of bij jullie naam alles is ingevuld. Wat hebben we nodig:

  • Naam met evt. meisjesnaam.
  • Geboortedatum
  • Trouwdatum of datum van samenwonen
  • Naam partner met evt. meisjesnaam en geboortedatum

Geef dit door en wij zorgen ervoor dat het ingevoerd wordt. Laten we de stamboom volledig maken!!!!

LET OP: De file die je wilt downloaden is een Microsoft Excel file, deze werkt alleen op een Windows Desktop computer of Laptop!! Voor iMac en MacBook zal er eerst Office opgezet moeten zijn.

Download de stamboom